” Παραλάβετε ΕΤΟΙΜΟ το website σας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς! “

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας, εισαγωγή και μορφοποίηση υλικού, παράδοση site με κωδικούς διαχείρισης στην τιμή των €295,00 (συν τη φιλοξενία) – χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα βήμα – βήμα την εξέλιξη του έργου, από τη στιγμή της παραγγελίας σας έως την τελική του παράδοση:

1. Παραγγελία Υπηρεσίας

Αρχικά πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία του Sigma Responsive F&B  πατώντας παραγγελία στο προϊόν από εδώ. Κατά την διαδικασία παραγγελίας αναγράφετε ή κατοχυρώνετε το domain name που θα στεγάσει το website σας. Το προσθέτετε στο “Καλάθι” και συνεχίζετε με την επιλογή κύκλου χρέωσης του πακέτου φιλοξενίας (hosting account). Το Sigma Responsive F&B φιλοξενείται σε πακέτο Prime– ετήσιο ή διετές.

Με την ολοκλήρωση και εξόφληση της παραγγελίας, το τεχνικό τμήμα προχωρά στην εγκατάσταση της πλατφόρμας και σας αποστέλλει σχετικό email με το περιεχόμενο που πρέπει να μας προωθήσετε:

2. Αποστολή περιεχομένου ιστοσελίδας

Εσείς, αναλαμβάνετε να μας προωθήσετε τις εξής πληροφορίες μέσω email:

  1. Το λογότυπο σας σε ανοιχτό αρχείο (.png ή .jpg ιδανικές διαστάσεις 100 x 180 με διαφάνεια).

  2. Την ακριβής διεύθυνση της εταιρείας για την αποτύπωση του στίγματος στο δυναμικό χάρτη επικοινωνίας (Google Maps) όπως φαίνεται στη σελίδα «Επικοινωνία» και:
    – τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. Fax, email ή κινητό),
    προαιρετικά τα links που αντιστοιχούν στα Social Network της εταιρείας (Google+, Facebook, Linked in, Twitter κ.α.).

  3. Το Menu που επιθυμείτε για την μπάρα πλοήγησης του ιστοχώρου σας (πχ Αρχική, Ποιοι Είμαστε, Μενού, Τοποθεσία, Τελευταία Νέα, Επικοινωνία). Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή και η μορφοποίηση των περιεχομένων.

  4. Τα κείμενα και φωτογραφίες που θα μπουν σε κάθε κατηγορία. Αυτά θα πρέπει να είναι ταξινομημένα σε φακέλους ανά θεματική ενότητα και το όλο υλικό να σταλεί συμπιεσμένο σε μορφή zip:

Αρχική: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα. Επίσης μας προωθείτε μια εικόνα για τον Slider αρχικής, ιδανικών διαστάσεων 1900 × 1200 (με σκούρο contrast).
Ποιοι είμαστε: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα και εικόνες. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε και μια κεντρική εικόνα για την σελίδα με ιδανικές διαστάσεις 1900 × 1200 (με σκούρο contrast).
Μενού: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε τα αντίστοιχα κείμενα και εικόνες. Προαιρετικά μπορείτε να μας προωθήσετε και μια κεντρική εικόνα για την σελίδα με ιδανικές διαστάσεις 1900 × 1200 (με σκούρο contrast).
Τελευταία Νέα: Σύμφωνα με το Demo της υπηρεσίας, μας προωθείτε έως και 2 άρθρα μαζί με μια συνοδευτική εικόνα για κάθε άρθρο.
Τοποθεσία: Την τοποθεσία των υποκαταστημάτων (αν υπάρχουν) για τον Store locator.

3. Παράδοση ιστοσελίδας

Αφού στείλετε τα παραπάνω στοιχεία, ειδικός developer θα προβεί στη εγκατάσταση και παραμετροποίηση της νέας Sigma Responsive F&B ιστοσελίδας σας. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση των κωδικών διαχείρισης και των οδηγιών για τη διαχείριση του περιεχομένου.

*Οι αναγραφόμενες τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%